lauantai 7. marraskuuta 2015

Hätäinen, mutta hyödyllinen isänpäivälahjaLapset ovat kerhossa, eskarissa ja koulussa tehneet isille jotain pientä lahjaa ja kortit. Kortteja ehdittiin tekemään kotonakin, joten isi tulee saamaan ison pinon kortteja.

Itse en omaa korttia miehelleni ole tehnyt, mutta haluan jotenkin muistaa miestä, joka on paras isä lapsillemme. En kuitenkaan lähtenyt ostamaan mitään suurta ja mahtavaa lahjaa (vallankin, kun ensi kuussa on miehellä synttärit ja joulu, joten lahjojen antamiseen mahdollisuuksia on).

Päädyin ostamaan Dents-xylitol-pastilleja (jotka ei valitettavasti ole täysxylitolia) useampaa eri makua ja pienen lasipurkin niille. Purkkiin kiinnitin kortin, johon "runoilin": "Ota aina ruuan jälkeen yksi tai kaksi, niin et muutu koskaan hampaattomaksi." Vaikka tämä onkin hätäisesti kyhätty lahja, on se kuitenkin ajatuksella ja rakkaudella suunniteltu ja toteutettu. Isäntä juo päivittäin moneen kertaan teetä tai kahvia järisyttävällä määrällä sokeria lastattuna, ja siihen vielä välillä keksit päälle, joten hampaitakin on hyvä muistaa. Mies saa viedä pastillit työpaikalleen, että pysyy hampaat kunnossa napostelujen lomassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti