torstai 19. marraskuuta 2015

Pajulastu-kuusi


Taas olen penkonut varastoista yli 10 vuotta vanhaa matskua ja jotain siitä yrittänyt kehitellä. Tätäkin pajulastua on vielä reilusti jäljellä, että jos on kivoja ideoita mitä siitä tekisin, niin antakaahan vinkkejä.


Askartelin nyt alkuun lastuista helpon kuusen. 

Pohjaksi käytin tavallista askartelukartonkia (ruskeaa), jonka pyöräytin töttöröksi ja teipillä kiinni. Töttörön alareunan leikkasin saksilla suunnilleen suoraksi.Liimasin pajulastut kiinni yleisliimaa käyttäen, rivi kerrallaan töttörön alareunasta lähtien.
Tein risuista ohuen kultallanvärisen rautalangan avulla tähden, jonka liimasin kuusen latvaan. Koristeeksi tämä kuusi sai vielä vihreitä puuhelmiä. Koristeita voi lisätä maun mukaan. Pajulastut olisi voinut liimata tiuhempaan, sillä nyt pahvi hieman pilkottaa lastujen välistä. Tämmöinen simppeli joulukoriste on helppo ja aika nopea tehdä, jos nurkissa pyörii pajulastuja.3 kommenttia:

  1. Tosi kauniin näköinen on sinun kuusesi! Vautsi!!!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyviä ideoita! Koriste-esineitä on ihan kiva tehdä, mutta en tiiä mihin ne sit laittais. En tosiaan halua kaikkia hyllyjä täyteen näitä mun väköstyksiä. :D Ois loistavaa, jos keksiskin aina jotain hyödyllistä askartelua.

    VastaaPoista