tiistai 6. lokakuuta 2015

Sisustusvinkkejä kaivataan

Kaikkien houkuttelevan ihanien ja järisyttävän kauniiden sisustus-blogien innoittamana rupesin nyt pikkuisen sisustamaan. Mulla vaan on ongelma, kun mulla ei oo silmää sisustamiseen sitte ollenkaan. Ollaan tosiaan vuosi asuttu tässä ja mitään en oo vielä sisustanu.

Ostin ny sit tommosen lasimaljakon ja kiviä ja kynttilän (jota en tuu ikinä varmaan polttaan, kun mulla on joku kammo kynttilöiden polttamiseen lapsuuden tulipalo-painajaisten seurauksena). Ensin ajattelin hommata maljakkoon jonkun oksankäppyrän, mut kynttilät "sattu silmään" ja aattelin, että ehkä nyt talveksi vaikka toi kynttilä sinne maljakkoon. Kai toi on ihan kivannäköinen, mutta tosi tavallinen, aika mitäänsanomaton koristus kuitenkin. Onkohan noita kiviä vähän liikaakin? Millähän tota lähtis vähän piristään? Joku kiva juju tosta puuttuu...


Pitäskö tohon vierelle olla jotain kaveriksi, ettei ole noin yksinäinen? (Hyllyllä on muutama kehystetty kuva vähän kauempana.) Tää on niin tätä, että se viimeinen silaus puuttuu! Toisaalta mun sisustustaidoilla vaarana on, että tulee liikaa sitä sun tätä... että onko sit paras pelata varman päälle ja mennä pelkistetyllä linjalla? Saa kommentoida!


Toinen ongelma... Hommasin mun maaleille ja pensseleille peltiastioita, ettei tavarat vaan loju kaapissa tai jossain pussissa. Ämpärissä on siis isompia maalituubeja. Ajattelin, että näitä vois pitää ihan näkyvillä hyllyn päällä. Mutta näissäkin on taas se vika, että vähän tylsiä... sitä viimeistä silausta taas kaivattais. Vaan mikä se olis? Pitsiä jotenkin? Servettitekniikalla kuvaa pintaan? Tarttuiskohan se edes? Syntyisköhän napeista jotain? Lisää purkkeja tai jotain muita esineitä?

Ideoita otetaan vastaan enemmän ku mielellään!

2 kommenttia:

  1. Hei! Tosi mielenkiintoinen ja koukuttava blogi sulla! Jos nuo esineet olis täällä meillä, antaisin olla ihan sellaisenaan. Tykkään funktionalismista ja siitä, että esineet ja muodot ovat kauniita ihan omina itsenään. Mutta koska koti on sinun, sinä päätät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihanaa että pistäydyit blogissani ja erityisesti kiitos kommentistasi. Toistaiseksi nuo esineet on nyt ihan tuommoisina... jos joskus tulee joku loistava idea, niin sitten lisäilen jotain.

      Poista