torstai 24. marraskuuta 2016

Tuli niin kiva, että en ehkä haluaisikaan antaa pois

Löysin vanhempieni varastosta yli 15 vuotta vanhan koristeen. Se oli pieni taulu, jonka joskus sain kaveriltani ja se on ollut jo yli 10 vuotta varastossa. Siinä oli reunat punaruskeaa puuta, vihreä omena ikkuna-aukossa, omenan vihreää ruudullista nauhaa, niintä, iloisen oransseja koriste-porkkanoina (joita hiiret olivat nakerrelleet) ikkunan ympärillä. Valitettavasti en ottanut siitä kuvaa ennen kuin revin kaikki vanhat härpäkkeet irti, mutta taulu oli siis värikäs. Ainoastaan koriste-omppo on enää jäljellä.


 Ajattelin, että tuunailen taulua jotenkin ja vien koulun joulumyyjäisiin tyrkylle...

Maalasin puuosan vaalean harmaalla ja valkoisella. Liimasin juuttinarusta ripustuslenkin ja vähän koristetta. Täytin pikkuriikkisiä lasipulloja erilaisilla helmillä ja kookoshiutaleilla. Liimasin pullot ikkunalle. Ja tykästyin. Siitähän tuli niiiin soma. Taulu sopisi myös kivasti väreiltään meidän keittiöön. Toisaalta tarkoitukseni on yrittää vähentää meidän tavaramäärää, joten ehkä kuitenkin kokeilen, jos joku muukin tykkää ja ostaa tämän pois. Ja jos ei osta, niin eipä harmita sekään. :)
8 kommenttia:

 1. Eihän tuota raaski mihinkään viedä, on niin kaunis. Varmasti joku sen pois nappasee sieltä myyjäisistä.

  VastaaPoista
 2. Nätti, vähän täälläkin on se vika, että ottaa arvontaan jonkin esineen kaapista.....malttaisko tätä antaa :) :) ????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, ootko sinäkin hamstraaja? :) Täällä yksi sellainen, jonka on vaikea luopua mistään. :D

   Poista
 3. Tulikin kaunis taulu. Näyttää ihan vanhalta laudalta. Varmasti menee kaupaksi, jos nyt sitten kuitenkaan raaskit siitä luopua. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
 4. Hei, mullahan on tuommosia pieniä pulloja jossain härpäkelootassa! Nyt ei puutu enää kuin tuo lauta... Tykkään kovasti tästä sun taulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vanha rouva ja kiva, jos sait tästä tuunailu idean. :)

   Poista