maanantai 7. marraskuuta 2016

Hurrrjan hieno Mustekala-merirosvo

Kuvahaun tulos haulle davy jones lego
Kuva lainattu netistä.
Tämä postaus piti kirjoitella jo viime viikolla, mutta en ehtinytkään. Postaus liittyy vähän vielä Halloweeniin, mutta toisaalta tämä asu sopii hyvin mihin tahansa naamiaisiin.

Etsiskelin pojille netistä hattuja ja törmäsin virkattuihin pipoihin, jotka näyttivät mustekaloilta. Pojat tykkäävät kovasti eläimistä ja ihastuivat mustekala-pipoihin ja halusivat sellaiset. Sellaiset tilattiin. Pipojen saavuttua (jo syyskuussa), esikoinen hihkaisi heti, että hän tietää miksikä pukeutuu Halloweenina.

Meidän pojilla on pleikarille Lego Pirates of Caribbean -peli ja siinä on merirosvo, jolla on mustekala naamana. Monet ovat ehkä nähneet Pirates of Caribbean -elokuvan, jossa tämä hahmo seikkailee. Tyypin nimi on Davy Jones ja hän on Lentävän Hollantilaisen eli aavelaivan kapteeni. Mustekala-piposta tulee tuo tyyppi erehdyttävästi mieleen.Kirpparilta hain muutamalla eurolla kumisaappaat ja mustan takin. Merirosvo-hattu löytyi kotoa valmiiksi. Pengoin kangas- ja askarteluvarastojani ja sieltä löytyi kaikki muu, mitä asuun käytettiin. Asuun yritin saada "leväisen" vaikutelman. Liimasin myös oikeita simpukoita koristeeksi. Hahmolla on tosen käden tilalla ravun saksikäsi ja se syntyi pahvista, jonka päällystin kankaalla.

Ei meidän hahmosta tullut ihan esikuvansa näköistä, mutta sanotaan, että tuo Davy Jones toimi innoittajana ja inspirationa tämän Halloween-puvun kohdalla. :) Poika tykkäsi ja se on pääasia.

2 kommenttia: