tiistai 29. marraskuuta 2016

Kirjansivuista koristeita oksatauluihin

Loppumattoman tuntuinen on se epämääräisen tavaran määrä, jota olen vanhempieni varastoon kasannut iät ajat sitten (eli ennen naimisiin menoa ja vähän vielä sen jälkeenkin). Sieltä löytyi kauniit oksista tehdyt risukkokehykset, kaksi eri kokoa. Niihin olin joskus muinaisina aikoina liimannut kuivakukista ja mm. kuivatuista appelsiineistä koristeita, mutta ne olivat nyt aikansa eläneitä ja rapistuneita. Enkä taaskaan muistanut ottaa kuvaa tuosta lähtötilanteesta ennen kuin revin kaikki härpäkkeet irti. 

Tällä hetkellä olen ihastunut vanhoista kirjansivuista tehtyihin koristeisiin, joten päätin käyttää kirjan sivuja jotenkin oksakehysten koristelussa. Päädyin tekemään ruusuja.

Kuumaliimalla kehykseen kiinni muutama kirjan sivusta rullattu ruusu ja vähän juuttinarua. Pelkistetty, mutta tässä tuo kehys on jo niin kiva, että en halunnut sitä liikaa piilottaa. Kokeilin pienellä pyykkipojalla laittaa risukkoon kuvia kiinni ja sekin on ihan hauska vaihtoehto, mutta ainakin alkuun pidän kehykset ilman kuvia.6 kommenttia:

 1. Siitähän tuli kerrassaan upea. Hienot kehykset, kiva tuunailla niihin uutta.

  VastaaPoista
 2. Hienot kehykset ja taulukin. Mukavaa tiistai-iltaa.

  VastaaPoista
 3. Nätit tuli! Kirjansivuista minäkin taittelen yhtä ja toista joulupakettien koristeiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanha rouva. Kirjansivuista saa tosiaan vaikka mitä ihanaa.

   Poista