perjantai 17. kesäkuuta 2016

I love vintage #2

Tällä kertaa ei jäänyt viime tippaan, sillä tähän I love vintage -haasteeseen on aikaa osallistua vielä tämän kuun loppuun asti eli melkein kaksi viikkoa. Tällä kertaa haasteena on "partavaahtotekniikka". Enpä ole partavaahtoa aikaisemmin käyttänytkään askartelussa. Onneksi mieheltä löytyy partavaahtoa, tosin se ei taida olla ihan perinteistä vaahtoa, koska on vaaleansinistä eikä meinaa oikein vaahtoutua. 

Tein ensimmäiset kokeilut sinisen ja vihreän sävyillä, koska ajattelin, että jos partavaahdosta sattuu jäämään paperiin sinisen sävyä, niin värit pysyisivät jotenkin hallussa. En kuitenkaan ollut ollenkaan tyytyväinen lopputulokseen, joten kokeilin myöhemmin tekniikkaa uudestaan eri värillä. (Eikä partavaahto vaikuttanut väreihin.) Värien sekottelussa minulla on vielä parantamisen varaa, mutta parhaimmillaan tekniikalla saa kivaa marmorikuvioitua paperia aikaiseksi. 

4 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta tän sun blogisi. Mulle outo toi partavaahto juttu, mutta kivan kortin sait tehdyksi.
  Minullakin on blogi, jossa on kuvia korteistani, käsitöistäni sekä muuten vaan elämästäni.
  Liityin blogisi lukijaksi, sekä panin lukulistalleni. Voit myös liittyä minun blogiini, kiitos etukäteen.
  Kiva löytää toinenkin kortteilia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos ja tervetuloa! :) Kurkkasin jo blogiisi ja siellähän on todella upeita kortteja ja hauskoja humoristisia kortteja ja tosi paljon kaikkenlaista! :)

   Poista
 2. Mahtava kortti ja upea partavaahtotausta! Tosin niin on kyllä korttikin! Suurikiitos kun jaksoit taas osallistua haasteeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Kiva, kun jaksat järjestää haastavia haasteita. :)

   Poista