tiistai 14. kesäkuuta 2016

Digileima, hieno nimi piirrustukselle

Esiteltyäni "Vuosikymmenet"-teemani värityskuvia, minulle sanottiin, että kannattaisi piirrelllä myös digileimoja. Ikinä ennen en ollut edes kuullut mitä ne semmoiset ovat, mutta onneksi tuon kuukkelin avulla selviää kaikki, ainakin lähes kaikki. 

Digileima on siis kuva, jonka saa netistä ostaa ja ladata omalle koneelle ja sieltä tulostaa niin monena kappaleena kuin haluaa ja myös kuvan kokoon pystyy usein vaikuttamaan ainakin jonkin verran. Digileimoilla voi sitten koristella kortteja, leikekirjoja tai mitä ikinä keksiikään. 

Kun nyt olen Etsyyn laittanut korttejani myyntiin, niin lisäsinpä sinne myös muutaman digileiman eli Digital Stamp'in. Digileimani ovat myös "Vuosikymmenet" -teemalla. Toistaiseksi leimani ovat valkoisella taustalla, mutta jahka ehdin opettelemaan lisää kuvankäsittelyä pyrin saamaan kuvista myös versiot, joissa tausta on läpinäkyvä. Koska en ole itse koskaan käyttänyt digileimoja, en tiedä kummat ovat parempia. Molempia näyttää olevan netissä tarjolla. Tällaiset ovat kolme ensimmäistä digileimaani ja ne ovat siis myynnissä täällä. (Ladatut kuvat tulevat tietysti ilman tuota vesileimaa.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti