torstai 26. tammikuuta 2017

Huopaisia herkkuja


Barbit, nuket ja kaikki pehmolelut sekä tietysti pienet prinsessat rakastavat teekutsuja ja piknik-retkiä. Kutsuilla ja retkillä täytyy olla tarjolla kaikenlaisia herkkuja. Askarteluhuovasta innostuneena "leivoin" meidän tyttöjen leikkeihin leivoksia ja kakkupaloja. 4-vuotiaamme auttoi värivalinnoissa ja koristelussa. Nämä olivat helppoja leikkaa-liimaa -leivoksia ilman ompelua.Näitä oli todella hauska tehdä ja voi olla, että hankin lisää askarteluhuopaa, jotte pääsemme tyttären kanssa suunnittelemaan lisää herkkuja. :)

12 kommenttia:

 1. Hauska idea! Itse olen suunnitellut virkattuja herkkuleivoksia taaperolle yllätykseksi, mutta näitä voisimme "leipoa" yhdessä. Ihanilta näyttävät nämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen haaveillut sellaisista virkatuista herkuista, mutta ei ole ollut aikaa eikä sopivaa hetkeä. Nämä syntyivät tosi nopsaan.

   Poista
 2. Ovat suorastaan herkullisen näköisiä. Noita mäkin osaisin tehdä,leikkaa/liimaa :) :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania leivoksia! Olen tehnyt leikkiruokaa vain ompelemalla ja virkkaamalla, mutta huovasta leikkaamalla ja liimaamalla saisi aivan eri tyylisiä. Häätyypä kokeilla :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. No on upeita ja aina niin herkullisen näköisiä:)

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat kyllä upeita! Täytyy varmaan itsekin yrittää vastaavia tehdä, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria. Nämä on helppoja, joten kannattaa ihmeessä kokeilla. :)

   Poista