torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri miehelleni

Rakkaalla aviomiehelläni on 3. joulukuuta syntymäpäivä ja hänelle on tosi vaikea keksiä lahjaa. Onhan juuri ollut isänpäivä ja kohta on joulu. Tänä vuonna sain hyvän idean, kun näin netissä miehelle tehtyjä joulukalentereita. Annan synttärilahjana pari päivää etuajassa itse tehdyn joulukalenterin.

Mitän kallista versiota kalenterista ei ollut nyt mahdollista toteuttaa, mutta tässä kalenterissa on mielestäni ajatusta sitäkin enemmän eli "24 syytä, miksi rakastan Sinua". Kirjoitin asiat lapuille ja kiedoin jokaisen lapun karkin ympärille. Päällystin joulupaperilla pahvilaatikosta leikkelemäni rasian ja kirjoitin varmuuden vuoksi ohjeen, että "ota 1 joka päivä jouluun asti". Rakkauden täyteistä synttäriä ja joulun odotusta ukko-kullalle! :)4 kommenttia:

  1. Voi tämä on kyllä ihana idea :) Aivan liian harvoin tulee sanottu omalle miehelleen, miksi minä rakastan häntä. Ei varmasti olisi vaikea keksiä 24 asiaa kertoa se. Upeaa Minna!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. Minulle kävi niin, että lahjan valmistuttua tuli mieleen vielä lisää asioita, jotka olisi ollut ihana kirjoittaa noihin lappuihin. No, täytyy laitta ne vaikka joululahjaksi. :)

      Poista