maanantai 28. syyskuuta 2015

Maalauksia

Lähiaikoina on tullut taas maalattua pitkästä aikaa. Ystäväni tilasi minulta "siivet" -teemalla valkoisen eri sävyissä taulun. Tämmöinen siitä sitten tuli. Siipien lisäksi tauluun tuli hahmo, olkoon suojelusenkeli ystävälleni.



Vanhempi tyttäristäni on sellainen röyhelöitä ja mekkoja rakastava pikku prinsessa (nuoremmasta ei vielä tiedä, kun ikää on vasta muutama kuukausi).
Pitihän hänestä sitten maalata rinsessa-taulu. Tauluja maalatessa mun "silausta vaille" -tyyli kääntyy päälaelleen ja silauksia tulee yleensä liikaa. Millään ei tule tarpeeksi hyvää, eikä malta lopettaa ja sitten on tukkoinen lopputulos. Tämä taulu meinas jo monesti saada peitteekseen paksun valkoisen maalikerroksen, mutta koitin sitä silti aina vaan korjailla ja korjailla ja lopulta en raaskinu tuhota taulua, kun siihen oli menny sen verran paljon aikaa. Vieläkin tuossa näkee korjattavaa, mutta pitää vaan yrittää ajatella, että maalaus ei ole valokuva. Jospa tuon kehystäisi ja sitten laittais jopa seinälle, kun ei meidän seinillä vielä tauluja olekaan.




5 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita maalauksia, todella taitava olet!
    Ylemmän postauksen kortit ovat myös aivan ihania:)
    Ihanaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Todella taitavia maalauksia! Varsinkin tuo enkeli on ihan mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kauniista sanoistanne VillaTuta ja Niina.

    VastaaPoista
  4. Olet todella, todella lahjakas! Aivan ihania <3

    VastaaPoista