lauantai 26. syyskuuta 2015

Barbie-talo

Vanhemmalle tyttärelle on tullut väkösteltyä Barbie-talo. Se on erinomainen esimerkki silausta vailla olevista tuotoksistani. Se on ihan hieno, mutta huolellisemmalla työskentelyllä ja viimeistelyllä siitä olisi tullut WOW! upea. Olen kuitenkin yleensä vähään tyytyväinen ja siksi tämäkin kelpaa minulle tämmöisenä. Tyttäreni on vielä sen verran nuori, ettei osaa vaatia viimeisen päälle viilattuja juttuja vaan nauttii siitä, että äiti jotain hänelle ja hänen kanssaa tekee. Talo on kasattu kuumaliiman avulla pahvilaatikosta ja irtopahveista, jotka on tapetoitu skräppäys-papereilla. Tytär osallistui "tapettien" värivalintaan. Jokaiseen huoneeseen olisi halunnut ensin pinkkiä, mutta onneksi suostui vähän muihinkin väreihin. Huonekalut on askarreltu muro- ja puurohiutalelaatikoista.

Barbien keittiössä tarjottavat on tehty taikataikinasta. Kakkualustan ja piirakkavuokan virkaa hoitavat foliosta taitellut "lautaset". Takimmainen pitkula on tyttäreni lempiruokaa eli kalaa. 


 Ylinpään kerrokseen johtavia rappusia kulkiessa tarvitsee tosi hyvää tasapainoa ja pitäviä kengänpohjia. Taitaa Barbien korkkareille olla aikamoinen haaste!Sängyn patja on tehty laiskan naisen tyyliin: vanun ympärille kangas ja viritelmä kuumaliimalla kiinni pahvilaatikosta tehtyyn sängynpohjaan.


Mielessä on ollut, että tekisin vielä ainakin takan tuohon taloon. Ja joku ruukkukasvi olis ehkä kiva koriste. Mitä koristeita tai huonekaluja itse lisäisit? 

5 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta ja kommentoinnista blogissani :)Tulin heti vastavierailulle ja täällähän on aivan uuden uutukainen blogi. Onnea ja menestystä :)
  Aivan ihana Barbie-talo!
  Ei kaiken tarvitsekkaan olla viimeistä silausta myöten valmista, eihän elämäkään sitä milloinkaan ole.
  Tuntuu kivalta, että olen päässyt "mielenkiintoisia blogeja"-kategoriaasi, kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos VillaTuta ja Arja! Kiva saada kommentteja, vallankin kun on uusi täällä blogi-maailmassa. :)

  VastaaPoista
 3. Varo vain, saatat hurahtaa! ;) http://ovi27.blogspot.fi/2015/10/pienen-pieni-koti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mielettömän ihania juttuja sun pikku kartanossa. Ja ite se kartano on iiiiiiiiiiiiiiihana! :) Voin hyvin kuvitella hurahtavani.

   Poista