keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Metallilankaa prinsessahuoneeseen

Pitkään olen haaveillut alumiinilangasta väännellyistä koristeista. Kaapissa on ollut pinkkiä alumiinilankaa odottamassa, että sopiva hetki koittaisi. Vihdoin ryhdyin tuumasta toimeen ja päätin kokeilla prinsessan vääntelyä. Sydämiä ja kukkasia näkee monien väännelleen, mutta tapani mukaan halusin jotain muuta kuin mitä useimmat tekevät. :)Hahmottelin ensin paperille mallia kuinka lankaa tulisi käännellä. Silti muutamassa kohdassa lanka ei kääntynyt toivotulla tavalla ja tuli rumia pykäliä. Lopputulos on kuitenkin aloittelijalle mielestäni aika hyvä. Pitihän prinsessan sitten saada vielä linnakin, kun lankaa oli jäljellä.Koristelin linnaa ja vähän prinsessaakin ohuemmalla metallilangalla ja siihen pujotetuilla puuhelmillä ja napeilla.


Nyt koko metallilanka-hökötys roikkuu tyttöjen prinsessahuoneen ikkunassa.

2 kommenttia:

  1. Tulipas tosi hienoja erilaisia kuvioita ja hyvät myös nuo erilaiset lisäykset. Mäkin sain juuri paljon tuollaista sinkitettyä metallilankaa ystävältäni, sillä hän tietää, miten tykkään askartelusta, mutta en ole vielä tähän mennessä keksinyt mitään hyviä ideoita. Kiitos vinkeistä ja pitääpä ottaa paperi esille ja ruveta suunnittelemaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentista! Etukäteen paperille suunnittelemalla pystyy myös vähän arvioimaan kuinka pitkän metallilangan tarvii. Mukavia taivuttelutuokioita. :)

    VastaaPoista