keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Uusia vuosikymmeniä kuvina

Taas on tullut piirreltyä värityskuvia, joissa on teemana vuosikymmenet. Tällä kertaa syntyivät vuosikymmenet 1980 ja 1810. 80-luku oli jostain syystä vaikea. Netistä, jos katsoo vinkkejä 80-luvun pukeutumiseen, niin saa hyvin liioittelevia kasari-teemaisia kuvia kokonaisuuksista joihin tuskin kovin moni pukeutui. Eli on pistetty päälle kaikki mahdollinen 80-lukuun liittyvä samalla kertaa. En halunnut tehdä kuitenkaan aivan yliampuvaa hahmoa. Toisaalta kymmenessä vuodessa muotiin mahtui monta juttua, joten jonkinlainen kooste kuvasta tuli kuitenkin.
Mikä on sinun suosikki vuosikymmen? Vai puuttuuko se vielä? Aikaisemmat vuosikymmen-värityskuvat ja kaikki muutkin piirtämäni värityskuvat löydät ylävalikosta "Värityskuvat - Coloring pictures" tai täältä.

Vapaasti saa omaan käyttöön kopioida ja väritellä näitäkin kuvia, mutta mielelläni näkisin kuvan väritettynä. Valmiita kuvia voi laittaa vaikka Silausta vailla FB-sivulle.

My pictures on this page may be freely copied (for personal use) and colored, but I would like to see the final result. Send your pictures to my email or my FB page. Thanks! :)6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. En tiedä oletko vielä piirtänyt 50-luvulta kuvaa? Autoissa oli mahtavat muodot,tyttöjen mekonhelmat kellotettuja ja miehet sliipattuja jne. Tai jazz tyttöjä pitkine helmineen tanssimassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Yhden 50-luvun kellohelma-kuvan olen piirtänyt, mutta jokaisesta vuosikymmenestä löytyy toki sen verran montaa tyyliä, että kuvia voisi olla useampiakin. :)

   Poista
 2. Aivan ihana. Pakko jakaa blogissani tätä sun sivua myös jos annat luvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toki saat jakaa sivua, kaikki kävijät ovat tervetulleita. :)

   Poista
 3. Onpa hienoja! Melkein tekisi mieli värittää, vaikka se ei oikein ole mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Värittäminen ei ole munkaan juttu, mutta eihän sitä tiedä, jos kokeilee ja sit innostuukin. :)

   Poista