tiistai 2. helmikuuta 2016

"Vuosikymmen" -värityskuvia

Puoliksi vahingossa tein yhden ja siitä se lähti. Innostus tehdä värityskuvia, joissa on vaikutteita tietystä vuosikymmenestä. Ensimmäinen oli 1920-luku. Nyt näitä on jo neljä. Ehkä teen välillä muita aiheita, mutta luultavasti ainakin muutamista erilaisista vuosikymmenistä voisi vielä kokeilla piirtää värityskuvan. Innostaako tämä teema ketään värittämään?

Näitä kuvia piirtäessä ei voinut olla miettimättä kuinka valtavasti muoti on muuttunut. Ja lähinnä se, että varmaan koskaan ei ole eikä koskaan tule muoti muuttumaan niin radikaalisti kuin miten se muuttui 1900-luvun muutaman ensimmäisen vuosikymmenen aikana. Tytöt, jotka elivät nuoruuttaan ja aikuisuuttaan silloin, joutuivat pistämään vaatekaappinsa totaalisen uusiksi. Korsetit ja kaiken maailman hameen kohotuslaitteet huitsmäkeen. Helmat lyheni ensimmäisen kerran oikein reilusti. Minusta mikään muodin muutos ei nykyään voi olla yhtä dramaattinen. Eikös nykyään ihminen ilmaise vaatetuksellaan itseään, joten muotikin on kirjavampaa. :)

Vapaasti saa siis omaan käyttöön kopioida ja väritellä näitäkin kuvia, mutta mielelläni näkisin kuvan väritettynä. 

My pictures on this page may be freely copied (for personal use) and colored, but I would like to see the final result. Thanks! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti