perjantai 29. tammikuuta 2016

"Deittipaikka" yksinäisille... sukille

Netin syövereissä on näkynyt erilaisia "hakuilmoituksia" englanninkielisillä teksteillä kuten "Wanted", "Lost socks" tai hauska "Clean. Single. Looking for Mate." Siitä sain idean ja tein suomenkielisen version omaan tauluun.

Meillä (kuten ilmeisesti kovin monella muullakin) on aivan liian paljon parittomia sukkia. Jospa tällainen "deittitaulu" auttaisi sukkia löytämään toisensa.

Käytin pohjaksi canvas-taulun, koska niitä löytyy kotoa. Maalasin siihen mustalla, valkoisella ja sinisellä akryylivärillä epämääräisiä viuhahduksia ja tuputtelin täpliä.


Maalasin puisia pyykkipoikia vaalean siniharmaalla. Myöhemmin maalsin osat pyykkipojista harmaaksi.


Taulun kuivuttua kirjoitin harmaalla arkyylimaalilla maalaten tekstin "Puhdas, Yksinäinen, etsii kaveria." (Nyt tajusin vasta, että pilkut olisi olleet kivemmat pisteinä ja sitten tuo "etsii" olisi pitänyt olla myös isolla. Ehkä tuon pystyisi korjaamaan, mutta näillä mennään nyt.)
Alareunaan liimasin kuumaliimalla pyykkipoikia kahteen riviin. Sitten taulu paikalleen ja yksinäiset sukat pyykkipoikiin odottaman kaveriaan. Saattaa olla, että liimaan reunoille vielä pari pyykkipoikaa lisää, jos tuntuu, että tila loppuu kesken. :)


Lapset totesivat, että "Ai, onko tää joku leikki, että meidän pitää ettiä noille parit?" Joo, sehän sopii äidille paremmin kuin hyvin! :)

Vinkki:
Taulunhan voi tehdä mistä vaan tukevahkosta levystä. Koristelussa voi käyttää haluamaansa tekniikkaa (servetti, mosaiikki, painanta... mitä ikinä keksii). Teksti voisi olla myös vaikka "Puhdas. Yksinäinen. Vailla paria." Tai vailla kumppania tai kaveria. Tai "Etsii kumppania." Monta hauskaa mahdollisuutta.

3 kommenttia:

 1. Aivan huikea idea! Tykkään!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Idean keksimisestä en voi ottaa kunniaa, mutta soveltavan työn jakamisesta sentään. :)

   Poista
 2. Hauskat ja hyödylliset on niitä parhaita. :)

  VastaaPoista