perjantai 22. tammikuuta 2016

Materiaalien ja ideoiden tulva

Välillä levästi sekoan askartelutarvikkeiden kanssa. :) Silloin tulee ostettua askartelutarvikkeita (yleensä netistä) vähän turhankin kanssa. Näen jotain kivaa ja se pitää saada, vaikka ei ole vielä suunnitelmaa mitä siitä sitten tekisi. Tai ehkä sentään on joku hämärä ajatus, mitä kyseisestä materiaalista olisi kiva tehdä.

Tässä osa viimeisimmistä hurahduksista, jotka vielä odottavat tajuttoman upeaa (tai edes tosi kivaa) ideaa  ja sen jälkeen inspiraation ja vapaa-ajan kohtaamista.Monennäköisiä puisia nappeja ja näitä on paljon enemmän.


Lisää puisia nappeja.


Nämäkin on puisia nappeja ja näitäkin on vielä lisää.


Epätarkka kuva, mutta sydämissä lukee "Made with love". Näitä voisi kiinnitellä kaikkiin askarteluihin, joita antaa toisille.


Ihania, mukamas vanhoja, avaimia. Ehkä nämä tulee johonkin tauluun, tai sitten ei.


Näitä on 20! Jollakin tekniikalla, jonkinlaisiksi koruiksi nämä pitäisi saada. Joskus.


Näitäkin on 20, että riittää moneen eri juttuun. 


Pitsejä on montaa leveyttä ja askarteluhuopaa vissiin 40 pientä arkkia. Helmiä ja tarroja on kaikenlaisia. Alumiini-langat ja Fimo-massat odottavat kokeilua, kun keksisi huippu-idean mitä niistä tekisi.

Usein ongelma on tosiaan saada sovitettua inspiraation isku ja vapaa-aika samaan hetkeen. Kun ideaa ei tule heti toteutettua, se hautautuu uusien ideoiden ja materiaalien tulvaan. Kaapit ja laatikot täyttyvät sälästä, josta ehkä joskus tulee jotain kaunista, taiteellista, erikoista, ihanaa... Kuulostaako tutulta? Onkos muilla tämmöistä hamstraus-ongelmaa vai toteutatteko heti materiaalit&ideat valmiiksi lopputulokseksi?

Ongelmassa on kaksi puolta. Joko pää on pullollaan ideoita ja kun koittaa vapaa hetki, että voisin askarrella, niin enpä osaakaan päättää minkä askartelun tekisin ja mistä materiaalista aloittaisin. Tai sitten pää onkin tyhjä ja otan vaan jonkun materiaalin esiin ja erehdyn nettiin katselemaan ideoita mitä siitä tekisi, jolloin ideoita onkin taas liikaa. Pitäisi varmaan tehdä kunnon inventaario materiaaleista, joita kaapeista löytyy ja sitten alkaa kirjaamaan jonnekin ylös ideat, jotka ehdottomasti haluan kokeilla. En vaan ole oikein järjestelmällinen ihminen, niin enpä tiedä milloin tuollaisenkaan idean toteuttaisi. :D

Jaa-a, mitähän sitä seuraavaksi askartelisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti