maanantai 29. helmikuuta 2016

Missä teillä on "Talon paras istumapaikka"?

Mistä lie meille aikoinaan tullut tämmöinen vessa-kyltti. Joskus nuoruudessa opiskelija-asunnossa tämä oli osoittamassa vessan paikkaa, mutta nyt on ollut vuosikaudet varastossa. Eikä tämä sovi enää ollenkaan meille, mutta enhän minä raaski poiskaan heittää.

Vessa tuntuu välillä olevan ainakin suosituin istumapaikka, joten teksti sai jäädä. (Mikä on teillä talon paras istumapaikka?) Tuo kamala ukkeli sen sijaan sai päällensä maalikerroksen, jahka ensin karhensin hieman hiekkapaperilla pintaa, niin että maali tarttui. Sitten piirsin ja maalasin päälle herttaisemman(?) kuvan. Suurensin myös hieman noita sydämestä lähteviä palluroita.


Tiedä nyt sitten tuliko tuosta sen parempi. Ehkä tuo teksti ei sittenkään ole kovin hyvä. Mies tuumasi, että olisin voinut tuunata koko kyltin, että olisi ollut kokonaan omanlainen. Eli tästä saatetaan vielä jatkaa tuunailua. Ehkä vähemmän vessamainen kuva olisi parempi. Ehkä tästä tulee vielä ihan vaan maisemataulu, vaikka vessaan sisälle... Onko teillä vessan ovessa minkäänlaista kylttiä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti