keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Maalatut joulupallot

Mistä lie idea lähti. Taisi syntyä kaupassa siinä hetkessä, kun näin kuparin väriset joulupallot, jotka oli yläreunastaan suihkautettu mustiksi. Ostin niitä muutaman kotiin ja kokeilin kuinka niihin onnistuu maalaamaan. Maalasin akryylimaaleilla yhteen palloon talviseen maisemaan pupun, toiseen kauriin ja kolmanteen ketun. Maalaamalla voi siis tuunailla vaikka kuinka kauniit ja persoonalliset joulupallot!


Palloista tuli niin kivan näköisiä, että kävin ostamassa lisää palloja. Ajattelin, että vien niitä koulun myyjäisiin myyntiin. Vaan sattuipa yhdessä Facebook-ryhmässä olemaan poikkeuksellisesti myyjäiset tässä yhtenä viikonloppuna ja laitoin kuvan palloistani sinne. Pallot saivat yllättävän suosion ja pääsin maalaamaan vielä lisää palloja!



Parhaillaan olen maalailemassa uusia palloja. :) Tämä onkin kiva harrastus. Voisin maalailla palloja vaikka kuinka paljon. :D Mietin jotain muitakin kuvia palloihin, kuten punatulkkua, lumiukkoa, pikkuista mökkiä, tonttua, enkeliä... mutta jotenkin nuo pupu, kauris ja kettu tuntuvat herttaisimmilta. Mitä mieltä olette, mikä kuva olisi ihana joulupallossa? 

17 kommenttia:

  1. Vau, aivan ihania 😍

    VastaaPoista
  2. Voi miten kauniit kuusenpallot!❤️

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka kauniita. Ei ihme, että saavuttivat suosion. Olet taitava maalaamaan <3

    VastaaPoista
  4. No on upeat pallot, olet sinä taitava:)

    VastaaPoista
  5. Olet todella taitava, upeita palloja. Lisää metsäneläimiä, hiiret, karhut yms. jouluisissa tunnelmissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansu. Hiirestä ja karhusta tulisikin söpöt pallot, kiitos ideasta! :)

      Poista
  6. Aivan ihastuttavia nämä sinun pallosi. Ihailin jo niitä siellä fb-sivuillakin. Olet kyllä taituri parhaasta päästä. Mukavaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania ovat ja hyvällä taidolla tehtyjä, tykkään ❤ Leppoisaa viikonloppua sinulle ❤

    VastaaPoista