perjantai 22. syyskuuta 2017

Nopea jätski-askartelu

Ilmojen viilennyttyä ei tule syötyä enää yhtä usein jäätelöä kuin mitä kesällä syötiin. Tytöt pyytelevät kuitenkin välillä jäätelöä ja päätin, että tehdään leikki-jäätelöt, jotta tytöt saavat leikkiä jäätelökioskia... jos vaikka se riittäisi. :D


Tämä oli nopea askartelu, johon tarvittiin kananmunakennosta leikattuja tötteröitä, tyttöjen valitsemista kankaista leikattuja, suunnilleen neliön muotoisia kangaspaloja, vanua, vähän lankaa, kuumaliimaa ja askarteluhuopaa.Kangaspalan sisään laitoin vanua ja solmin kankaan palloksi langan avulla. Siistimmän pallon saisi pyöreästä palasta, jonka reunan kiristäisi harsimalla, mutta tämä nopea tyyli kelpasi meille. 


Kiinnitin pallon töttöröön kuumaliimalla.Lapset valitsivat, kuinka jokainen jäätelö koristeltiin. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana. Me käytimme askarteluhuopaa, mutta koristeeksi voisi laittaa myös lankaa, nappeja, helmiä...Sitten vain kioski pystyyn!

10 kommenttia:

 1. Luulen, että teillä on tarjolla mustikka-, mansikka-, mangomeloni-, ja lakritsijäätelöä. Näyttää herkullisilta!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hensku, oli ihan herkullinen viikonloppu. :) Mukavaa viikkoa.

   Poista
 3. Hauskat jäätelöt :) Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Oli mukava ja vauhdikas viikonloppu. :) Hauskaa viikkoa!

   Poista
 4. Oi miten herkullinen ja ihana idea♥ Tuota pitääkin lainata kun pikkuisia kyläilijöitä täällä käy:) Mukavaa syksyistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Ensivisiitillä!Kiva blogi sinulla,liityin lukijaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kristiina! Kiitos. Kiva, kun poikkesit ja oikein paljon tervetuloa lukijaksi. :)

   Poista