keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Minimaailma purkissa

Olen pitkään haaveillut keijupuutarhasta tai muusta esimerkiksi lasiastiaan rakennettavasta pikkuruisesta maailmasta. En ole löytänyt vielä ihanaa, sopivan mallista astiaa, mutta pakko oli jo päästä kokeilemaan edes pikkuiseen lasipurkkiin, että millainen maailma voisi olla.

Tiukassa oli kurkkupurkin etiketti, mutta vedessä liottamalla lähti ensin paperi ja liiman hieroin pois ruokaöljyn avulla. Jollain olisi varmaan tähän tehokkaampikin keino, vai mitä?! 

Tähän purkkiin tuli kiviä ja tekosammalta. Pikkuruinen aita on super söpö ja siili-äiti vauvansa kanssa vallan herttaisia. Keinotekoiset kukkapuut sen sijaan näyttää juurikin niin keinotekoiseilta kuin ne ovat. :D No, tästä on hyvä lähteä kehittelemään eteenpäin.

Pohdinnassa on, että laitanko purkille kannen. Kansi estäisi hyvin meidän juuri 2 vuotta täyttävää, uteliasta pikku-prinsessaa tuhoamasta asetelmaa. Mutta tekeekö se tukkoisen vaikutelman?Pitäisikö kantta koristella vai viekö se sitten liikaa huomiota pikku-maailmasta? Näin netissä jotain upeita, täyteläisiä, runsaasti koristeltuja keijupurkkeja, joissa oli siis sekä sisältö, että purkin päällinen täynnä tavaraa. Ne olivat kovin eri tyylisiä kuin tämä pelkistetty purkki. Sopisiko pitsinauha? Enemmän - vähemmän?


Antakaahan vinkkejä, kiitos! :)


Vielä ehtii myös osallistua blogini arvontaan, joka löytyy täältä!

6 kommenttia:

 1. Voi miten upea kokonaisuus! Katselin kuvia pitkään ja minun silmääni tuo kansi ja pitsi on paras:)

  VastaaPoista
 2. Kansi pitsillä on hyvä. Minun tekisi mieli tehdä miniatyyripuutarha johonkin kohtaan pihaan. Täytyy jatkaa suunnittelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi, taidan sitten liimata tuon pitsin kanteen. :) Minipuutarhat on tosi hurmaavia!

   Poista
 3. Aivan ihana minimaailma!
  Pitsinauha sopii hyvin!
  Hyvää viikonlopun jatkoa!💕

  VastaaPoista