torstai 8. kesäkuuta 2017

3D "palapeli" sadepäivän askarteluna (+ arvontamuistutus)

Tämän päivän sade ei juurikaan haitannut meidän kohta 5 vuotta täyttävää tytärtä ja hän kirmaili iloisena kuravaatteissa pihalla sateesta huolimatta. Mutta koska pihalla ei ollut kavereita, hän viihtyi siellä huomattavasti lyhyemmän aikaa kuin poutapäivinä. Niinpä vietimme aikaa yhdessä askarrellen 3D "palapelin". 

Esikoinen on kaverilla yökylässä, joten askarteluun osallistui tyttären lisäksi pian 8 vuotta täyttävä poikani. Taapero-tyttömme (kohta 2v.) yritti parhaansa mukaan päästä tutkimaan askartelujuttuja ja sai tutkittavakseen palapelin pohjia, jotka tosin eivät innostaneet kauaa. Sen sijaan prinsessa ja prinssi -hahmot olivat mieluisat.

Palapeliin kuului neljä alustaa, josta osat irrotettiin. Tytär erikoistui irrotteluun ja pienten kolosten aukaisemiseen. Poika kasasi parhaansa mukaan, mutta monessa kohdassa sain auttaa, jotta osat loksahtivat kohdalleen. Lapset olivat innoissaan tästä rakentelusta ja saman tien piti tilata netistä lisää vastaavia pain euron rakentelu-palapelejä. :D Linnan voisi purkaa ja kasata toisella kertaa uudelleen, mutta luulen, että me pidämme sen kasassa, koska lapset haluavat sillä varovasti leikkiä.
Muistuttelen vielä, jos et ole huomannut, että blogissa on käynnissä arvonta! Siihen pääset tästä.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on ollut noita 3 D palapelejä. Niitä on kiva koota. Tuli tosi nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija. Nämä palapelit on ihan eri tavalla jänniä verrattuna tavallisiin palapeleihin. :D

      Poista