keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Puuhaa pakkaspäiviin - uusia värityskuvia

Aikuisten värityskuvien värittämisen suurin muoti-ilmiö-innostus on tainnut mennä jo ohi. Minä kuitenkin piirtelen edelleen... aina silloin tällöin kun muilta askarteluiltani ehdin. :) Tässä on muutamia uusia värityskuvia, jos vaikka näin kovilla pakkasilla ei ole muuta tekemistä, niin värittely on hyvää ajanvietettä.

Näitä kuvia saa siis vapaasti kopioida omaan käyttöön väritettäväksi. Mielelläni näkisin kuvan väritettynä. Valmiita kuvia voi laittaa vaikka Silausta vailla FB-sivulle.

My pictures on this page may be freely copied (for personal use) and colored. I would like to see the final result. You can send your pictures to my email or to my Silausta vailla FB page. Thanks! :)

Aikaisemmat värityskuvani löydät ylävalikosta "Värityskuvat - Coloring pictures" tai täältä.


4 kommenttia:

 1. Oletpa taitava piirtämään ja kiva, että jaat myös niitä. Oikein ihanaa ja inspiroivaa uutta vuotta 2017. Liisa

  VastaaPoista
 2. Hei ! Haluaisin käyttää kuvia opetuksessa. Opetan 2lk lukemista ja ihastuin kilpikonnaan erityisesti. Ideana on siis se, että kun oppilas on lukenut 5min, hän saa värittää yhden osan kuvasta. Yritän motivoida oppilaita lukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja anteeksi, että huomasin viestisti vasta nyt! Saat käyttää kuvia opetuksessa. On ihanaa, jos niistä on hyötyä! :D

   Poista