maanantai 31. lokakuuta 2016

Happy Halloween - peikko nappasi poikani!

Tänäänhän sitä virallisesti kierrellään ovilla (mutta vain niillä, joilla palaa ulkovalo) ja kysellään, että olisko karkkia vai tehdäänkö kepponen. Meillä asut ovat olleet aina jotain muuta kuin noitia, luurankoja, zombieta, draculoita ym. ym.

Poikien koululla on Halloween-juhlat (tosin vasta parin päivän päästä) ja sinne toivottiin teeman mukaista pukeutumista. Esikoinen keksi heti mikä aikoo olla, mutta hänen asunsa on vielä kesken, joten siitä vasta myöhemmin.  Ekaluokkalainen ei osannut millään päättää mikä haluaisi olla ja niinpä katselimme netistä vinkkejä. Siellä törmättiin hauskaan ideaan ja päätettiin kokeilla onnistuisiko sen toteutus.

Muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen asu on kasassa! Tämä näyttää erityisen hauskalta, kun poika kävelee, jolloin näyttää, että tuo vihreä peikko kuljettaa poikaa laatikossa. :D Tällä kelpaa lähteä hämmästyttämään vastaantulijoita. Eikä ollut kallis asu, tarvikkeet löytyivät kotoa.


Hanskojen sormenpäät liimasin vielä kiinni laatikkoon kuvauksen jälkeen. 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Mekin ollaan pojan kanssa hyvin innoissaan tästä. :)

   Poista
 2. Siis vähänkö mahtava!
  Mä katsoin ensin vain kuvaa ennen kuin luin blogitekstiä. Meni vähän aikaa, että
  tajusi jujun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä olisi vielä hurjempi kun käyttäisi peikon naamana vaikka jotain oikean naaman näköistä naamaria... menisi vielä kauemmin ennen kuin hoksaisi jujun. :D

   Poista
 3. Ooh, mainio! :D Mun piti myös hetki miettiä ennen kuin hoksasin kuvan - ihan huikea idea!! :)

  VastaaPoista
 4. Wau, onpa hauska idea, hetken tuijotin kuvaa ennenkuin hoksasin:)

  VastaaPoista