torstai 11. elokuuta 2016

Sandaalit välttivät roskiksen

Ei mitenkään erikoiset tai ihmeelliset sandaalit, mutta todella mukavat jalassa. Näitä mustia sandaaleja on tullut pidettyä siis paljon. Aurinko ja vesi ovat haalistaneet ja kuluttaneet mustan värin kirjavaksi. Haikein mielin olin heittämässä sandaalit roskiin. Mutta sitten sain ajatuksen...


Netissä on näkynyt paljon kuvia kengistä, jotka on maalattu persoonallisiksi. Tuumasin, että meni syteen tai saveen, sillä ei ole väliä, koska kengät menisivät roskiin kuitenkin. 

Mitähän kenkiin maalaisi? Ruusuja? Liian tavallista. Värikästä, kirjavaa... 

Kokeilin maalata riikinkukon. Tilaa sandaaleissa ei ole suurelle kuviolle eikä riikinkukkoakaan saanut kokonaan mahtumaan. Muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen musta sandaali oli muisto vain. (Tarvittiin monta maalikerrosta, että musta ei kuultanut läpi.)


Toinen sandaali oli vielä maalattavana. Kahden samanlaisen (minkätahansa) asian tekeminen on jotensakin tylsää (ja vaikeaa), joten päätin tehdä toiseen sandaaliin jotain muuta kuin riikinkukon. Mikä voisi olla yhtälailla värikäs? Missä voisi olla vastaavaa kuviota kuin riikinkukossa? En keksinyt muuta kuin perhosen. Perhoseen täplät tulivat suurempina, joten mielestäni kenkä kaipasi lisää täpliä. Maalailin niitä sitten "hihnaan".


Näitä ei ainakaan vielä tule heitettyä roskiin. :)


4 kommenttia:

  1. Tosi "mageet". Eihän semmoisia kannata roskiin laittaa, jotka on hyvät jalassa ja nyt nämä on niin hyvän näköisetkin, että saavat varmaan monta lisä vuotta jaloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mä oon tosi huono heittään mitään roskiin ja nyt sain taas hyvän syyn olla heittämättä näitäkään. :)

      Poista