perjantai 25. syyskuuta 2015

Kaikki on silausta vaille

Ajattelin ensin alkaa kirjoittamaan blogia siitä, kuinka ei yhtään huvita liikkua. Joka tuutista virtaa kuntoilu- ja fitness-juttuja, mutta mä en innostu oikein mistään liikkumisenlajista. En oo koskaan innostunut. Kyllähän tuostakin asiasta varmaan tulee jauhettua, mutta tulis kuitenkin helposti liian negatiivinen blogi. Masentuis vähäisetkin lukijat! Joten tästä tulee nyt sit vähän semmoinen sitä sun tätä.

Täältä blogista tulee löytymään ainakin jotain skräppäystä, lasten kanssa askartelua, taulujen maalausta ja ehkä valokuvausta ja virkkaustakin. Ideoita saattaa välillä olla paljonkin, mutta kaikkea mun tekemistä yhdistää jonkin sortin viimeistelemättömyys. Kaikki näyttää olevan viimeistä silausta vailla. Into loppuu kesken ja "tosi kivasta" jutusta tuleekin vain "ihan kiva".

Tää viimeistä silausta vailla näkyy meidän kodissa tosi hyvin. Ollaan asuttu tässä vuosi ja en ole saanu seinille yhtään taulua tai kuvaa. Kello ja peili on ainoat "seinäkoristukset" ja niidenkin paikoilleen saamiseen tais mennä puoli vuotta. Olohuoneeseen en ole saanut myöskään mattoa valittua ja verhotkin näyttävät vähän keskeneräisiltä. Sisustus on siis todellakin viime silausta tai jopa kahta vailla. Jospa tän blogin avulla innostuis viimeistelemään sisustustakin.

Olen mä sentään saanut aikaiseksi neljä täydellistä asiaa, nimittäin neljä täydellisen ihanaa lasta. Mutta koska vanhin heistä on vasta 8 vuotta, niin kasvatusprosessi on vielä aivan kesken... eli vielä viimeistelemättä sekin. :)

2 kommenttia:

  1. =) se on ihan että miten minkäkin näkee. Itsekritiikki on se rankin kritiikki. Minun silmääni nämä sinun tuotoksesi ovat erittäin kauniita ja huolella tehty! Mutta tiedän ehkä jotain siitä, mitä tunnet ja tarkoitat. En itsekään jaksa paneutua yhteen asiaan aina kauhean pitkään, vaikka toisaalta uppoudun touhuihini helposti silloin harvoin, kun inspiraatiota löytyy. En myöskään ole kovin urheilullinen, että siinäkin löysit hengenheimolaisen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta. :) Hyvä, että löytyy hengenheimolaisia! Kiitos kehuista.

      Poista