keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Hiljaiselosta uusiin tuuliin

Kirpsakkaa syksyä kaikille!
Tämä vuosi on mennyt blogi-hiljaisuudessa, mutta täällä taustalla on tapahtunut sitäkin enemmän. Muutimme kesällä omakotitaloon ja siinä on riittänyt ihmettelemistä. Paikkakuntakin vaihtui, joten kaikki on uutta ja ihmeellistä. Monet muuttavat maalta kaupunkiin, mutta me teimme päinvastoin, muutimme mukavaan pikkukylään. Onhan täällä sentään 2 kauppaa ja apteekki. :D (Mutta naapurikaupungin Prismaan ajaa vain 15 min.) Lähin naapuri on n. 100m. päässä ja seuraaviin on matkaa puoli kilometriä. Kerrostalon jälkeen on vihdoin omaa rauhaa ja lapsilla tilaa meuhkata ja peuhata! Olemme sopeutuneet loistavasti ja tämä tuntuu meille oikealta paikalta. 

Toinen uusi tapaus täällä on se, että perustin yrityksen nimeltä ArtisticWalls. Kälyni innostamana ryhdyin maalaamaan seinämaalauksia ihmisten koteihin. Ensimmäisenä työnä valmistui iso pioni-maalaus.


Uusia seinämaalausideoita testailen viikottain.Mikä olisi sinulle mieluinen tehosteseinän kuva? 

Kuviani voit seurata myös Instagramissa artisticwalls.minna tai Facebookissa ArtisticWalls

Ei muuta kuin maalaamaan, terkuin Minna


4 kommenttia:

 1. Wau, onhan siinä monenmoista tapahtunut. Itse asun kaupungissa, mutta laitakaupungilla eli ihan kuin maalla. Tosin palvelut on kuitenkin lähellä. En kaipaa keskikaupungin hulinaan. Sinä olet kyllä niin taitava piirtämään ja maalailemaan, että hienoa, että teet tällaista. Kyllä itse tykkäisin kukkasista :) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa kehuista. :) Maalla (ja vselvästi myös siellä laitakaupungilla) on luovuudellakin tilaa kukkia yllin kyllin. :D

   Poista
 2. Meillä on pari vuotta sitten toimittu samoin...kaupungista maalle...ja ollaan oltu kovin tyytyväisiä...Ihania nuo sinun maalaukset,mä haluaisin lasten huoneeseen sirkusaiheisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne, sirkus onkin ihanan värikäs teema lastenhuoneeseen! Siihen voi keksiä vaikka mitä... eläimiä ja paljon väriä! :)

   Poista