keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Meidän uudet "lemmikit"

Lapset välillä mankuvat, että hankitaan meille lemmikki. Yllättävän harvoin tuota on kuitenkin kuulunut. Lapset tietävät, ettei mitään karvaista lemmikkiä voida ottaa, koska isi on allerginen. Akvaariota ollaan joskus mietitty, mutta koska olen vahvasti sitä mieltä, että sen hoitaminen jäisi kuitenkin vielä minun vastuulle, en ole ollut akvaariotakaan meille tuputtamassa. 

Olimme koko perheellä Ikeassa. Keskimmäiset lapset olivat ostoksien ajan leikkihuoneessa, esikoinen ei päässyt, koska oli sinne liian vanha ja kuopus oli liian nuori. Kivasti esikoinen olikin sitten viihdyttämässä ja työntelemässä kärryissä kuopusta. Poika ihasteli sisustusosastolla kasveja ja kysyin häneltä, että haluaisiko hän poikien huoneeseen jonkun kasvin. Poikahan innostui asiasta. Etenkin kaktukset olivat pojalle mieleen. Ostimme kolmen mini-kaktuksen setin.

Molemmat pojat ihastuivat kaktuksiinsa. Esikoinen hihkui, että nämä on meidän lemmikit! Pojat miettivät kaktuksille heti nimet. Saanko esitellä: Tässä tulevat Alfred, Bob ja Karvinen! :) Tässä on Karvinen.


Tässä on Bob.


Ja tämä tässä on Alfred.

Komeita, eikös vaan!

2 kommenttia: