torstai 27. heinäkuuta 2017

Elintaso susi vai koira?

Joskus töistä tulee sitä mitä ajatteli ja toisinaan sitten ei. Ajatuksenani oli tehdä neulahuovuttamalla susi. En ole kovin paljoa neulahuovuttanut, joten tein heti alussa pikkuisen mokan. Tulin leikanneeksi turhan pullean superlonin palan suden pohjaksi. Vaikka kuinka neulalla tökötti, niin ei susi siitä liioin laihtunut. :D Lasteni mielestä tästä tuli koira. Olkoon sitten koira.. tai liian paljon ruokaa syönyt, pulleassa kunnossa oleva hyvinvoinva hukka. :D Pitää vielä treenailla tätä neulahuovutus-lajia. Hauskaa puuhaa, mutta loppuun asti onnistunut työ vaatii huolellisemman suunnittelun, kuin mitä minä tein.

6 kommenttia:

 1. Susi tai koira, todella upea työ. Minä en käsitä yhtään, miten tuo tehdään. Arvostan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu. Tässä siis superlonin päälle laitetaan villaa ja sitten vaan hurjasti tökitään huovutusneulalla ja työ alkaa huopumaan. Eri väristä villaa voi lisäillä työn edistyessä ja yksityiskohdat kuten silmät ja suun tein ihan loppuvaiheessa.

   Poista
 2. Tein aikoinani neulehuovutus juttuja. Mä tykkäsin kovasti tehdä, nyt ne ajat ovat ohi.
  Sinun työstäsi tuli suloisen pehmeän näköinen koira/susi :)

  VastaaPoista
 3. Heippa Minna pitkästä aikaa. Blogilomani on ohi ja vihdoin tulin tännekin piipahtamaan. Hieno susi/koira siitä tuli, joten voit olla kyllä ylpeä teoksestasi. Olisi kiva opetella huovuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa ja kiitos kehuista! Kiva, että poikkesit. :) Minullakin on blogissa ollut lomaa.

   Poista